Tréningy
Š.K. Power Taekwon-Do ITF Košice
KC Malibu (OC Branisko, Košice - Nad Jazerom)
Zaèiatoèníci:
Utorok 16:30 - 18:00
Štvrtok 16:30 - 18:00
Pokročilí majú tréningy o pol hodinu dlhšie.
Ankety
Kalendár akcií
itf
Osobnosti


fotka
Tran Trieu Quan
prezidentom od:
2003-06-13
smr:
2010-01-12
Trn Trieu Qun je Kanadsk oban naroden vo Vietname. Bojov umenie Taekwon-do zaal tudova, ke mal 12 rokov. O p rokov neskr otovril v Saigone (znmom ako Ho Chi Minovo mesto) kolu Taekwon-do, aby mohol ui toto bojov umenie vo vzdelvacom systme.

V roku 1970 odiiel tudova do Kanady do mesta Qubec, kde tie zakladal koly Taekwon-do - prv koly tohoto typu vo vchodnej Kanade. Po ukonen ininierskeho tdia, sa rozhodol, e v Kanade u ostane.

V roku 1977 zaloil Fdration qubecoise de Taekwon-Do international. Tragdiou bolo. e v tomto roku Trn stratil vinu svojej najbliej rodiny pri exode "lodnch ud" (udia, ktor utekali z krajiny v chabch lodiach), ktor utekali predvojnou vo Vietname.

V roku 1982 vydal Cessez davoir peur, praktick prruku na pouvanie jednoduchch technk pri sebaobrane novm spsobom. Bol lektorom Taekwon-do ako oficilneho programu fyzickho vzdelvania na LAvalskej univerzite v rokoch 1987 a 1988 a v tom istom ase mal na starosti vcvikov program pre vedcich manarov v stavebnckom sektore na cole nationale dadministration publique.


Od roku 1985 do roku 1989, Trn /From 1985 to 1989, Trn served two terms as president of the Canadian Taekwon-Do international Federation.

Po karire stavebnom inpeknom odvetv Quebeckho ministerstva prce, kde zatval pozciu vkonnho riaditea miestnych zleitost pre 7 miestnich poboiek s viac ako 300 stavebnmi inpektormi, sa rozhodol vytvori obchod,ktor by mu umonil pomc uom z jeho domovskej krajiny. TTQ a spol. sa stali prepojenm medzi skromnmi Kanadskmi spolonosami a spolonosami, ktor vlastnila Vietnamsk vlda pre ich vzjomn itok.

Naneastie vroku 1094 nevyla Jedna obchodn transakcia a Trn, ktor bol vo Vietname, aby vyrieil vzniknut problm, sa stal obetnm barnkom, nespravodlivo obvinen zo sprenevery a uveznen. Jeho rodina a priatelia, obzvl᚝ t, s ktormi sa stretol vaka Taekwon-do, spolone pracovali na jeho prepusten. K boju za spravodlivos pre Trn-a sa pripojilo mnoho alch ud na svete. Intervenovala zaho aj Centrla Spojench Nrodov pre udk prva. Petcia za to, aby konala Kanadsk vlda zozbierala viac ako 125 000 podpisov. Vietnamsk vlda pod tlakom Kanadskej vldy po viac ako troch rokoch Trn-a prepustila. Ke sa v roku 1997 vrtil nasp do Quebec-u, privtal ho na letisku obrovsk zstup ud.

Nasledovne ho Medzinrodn Centrum udksch prv a Demokratickho rozvoja poiadalo, aby sa stal jednm zo iestich Kanaanov menovanch za "vevyslanca" pre program "Z lavice svedkov k advoktovi", ktor vytvoren ako sas 15. vroia Svetovej deklarcie udskch prv. Ako "vevyslanec" Trn hovorilk mnohh skupinm v krajine a vyuval kad prleitos aby hovoril o dleitosti udskch prv.

Pre obnovenie svojej kariri Trn so skupinou architektov a ininierov Norbati Consultants Trn & Associates, ktor sa pecializovali na stavebn tandardy, rozbehol firmu kontruknch konzultci a boli vemi spen. Norbati vyvynuli inovatvny koncept na modernizciu a optimalizciu stavebnho sektora rozvojovch krajn. Vldy Laosu a Peru sa zaujmali o aplikciu tohoto konceptu v ich krajinch a boli vypracovan projektov lohy. Norbati boli poiadan ministerstvom vstavby ny, aby vypracovali koncept pre architektru a prevdzku ubytovania starch. Projektov tdie pre tento projekt financovan Quebeckm vborom pre ubytovanie je na ceste.

Od roku 2001 do roku 2003 bol Trn prezidentom PanAM Taekwon-Do Federation.

V roku 2003 bol Trn kongresom ITF vo Varave (Posko) zvolen za prezidenta Federcie. Takto sa stal nstupcom zosnulho zakladatea Taekwon-do, generla Choi Hong Hi. Odvtedy jeho multi-jazykov a multi-kulturlny vkonn tm pretransformoval organizciu, jej truktru a obchodn prstup. Napriek tomu s stle veden filozofiou Taekwon-do, "Do" a veobecnmi udskmi hodnotami, ktor hlsa.


Za roky zskal Trn mnoho ocenen:





  • 1984 - po tom ako dosiahol Kanadsk tm Taekwon-do pod jeho vedenm prv miesto na majstrovstvch sveta v Glasgowe (ktsko) bol pri udeovan altetickch cien vetkch portom v regine Quebec-u menovanm trnerom roka




  • 1986 - bol Muse de la civilisation in Qubec City vyhlsen za Produktvneho obana




  • 1990 - Za organizciu majstrovstiev sveta ITF Taekwon-do v Montreale zskal ocenenie udalos roku (vnement par excellence)




  • 1997 zskala Trn-ova rodina titul "Rodina roku" vrmci reginu Quebec City a bol vyhlsen za "Osobnos roku" 6000 lenmi miestnej profesionlnej asocicie ininierov v Quebec-u.




  • 2006-2007 - bol miestnou obchodnou komorou, Ministerstvom imigrcie provincie Quebec a mestom Quebec vyhlsen za imigranta roku





Trn a jeho manelka My maj tri deti a nedvno stali starmi rodimi.



Zhrnutie:

Trn je spen vo veden v Taekwon-do aj v obchode

Je zsadovm muom, ktor s presvedenm pracuje na kadom projekte, za ktor zodpoved uplatujc jeho ininiersky prstup v kombincii s inovanm talentom.

M sksenosti s prcou v rznych krajinch po svete, s rznymi umi rznych kultr a vie ako ich motivova pre spolon prcu na dosiahnutie spolonho ciea. Pracuje na tom, aby zlepil ivot kadho v tejto komunite.

Trnuje aby dosiahol vysok stupe fyzickej kondcie a tie ta a medituje, aby si udral zdrav stav vedomia.

Je to rodinn mu, ktor tvrdo pracuje, aby naiel sprvnu rovnovhu medzi jeho verejnm a skromnm ivotom.

Trn Trieu Qun je astn mu.

Tréneri
trener
 Ing. Stanislav Kica
  dan02
 


Nové vo fóre...

Vo fóre sa nenachádza žiaden príspevok mladší, ako tri mesiace, alebo v tomto roku ešte neboli pridané žiadne príspevky.

Náhodný obrázok z fotogalérií
Majstrovstv SR 2014
komentované: 0 x

Majstrovstv SR 2014
14.12.2014
Naposledy pridané súbory
01.03.2019 o 06:50 bol pridaný súbor:
PropoziciePresovOpen201
9.doc

01.03.2019 o 06:48 bol pridaný súbor:
Kalendar 2019 SZTKD
ITF.pdf

30.01.2017 o 09:35 bol pridaný súbor:
10-kup.pdf
Naposledy pridané techniky
...:: Športový klub Power Taekwon-do ITF Košice ::...