Tréningy
Š.K. Power Taekwon-Do ITF Košice
KC Malibu (OC Branisko, Košice - Nad Jazerom)
Zaèiatoèníci:
Utorok 16:30 - 18:00
Štvrtok 16:30 - 18:00
Pokročilí majú tréningy o pol hodinu dlhšie.
Ankety
Kalendár akcií
itf
Osobnosti


fotka
Pablo Trajtenberg
prezidentom od:
2011-03-11
Grand Master Pablo Trajtenberg sa prvkrt stretol s Taekwon-Do v roku 1968, ke sa chcel ui Karate. Naiel kolu, v ktorej sa mu pilo najviac a povedal si: "Musm zska ierny ps a nezle na tom, ako dlho to bude trva". O tde neskr dostal zpisn kartu si myslel, e dolo ku chybe, pretoe tam bolo napsan Taekwon-Do. Ale sekretrka mu povedala, e je to Krejsk karate, a e je najlepie! Od toho momentu sa tomuto portu venoval non-stop.
Jeho uiteom bol Nam Sung Choi, jeden z pionierov Taekwon-Do pioneers v Argentne, ktor tam priiel rok predtm, v 1967.
Potom priiel okamih jeho prvho stretnutia s generlom Goih Hong Hi.
Trajtenberg bol uchvten osobnosou generla a jeho zanietenm pre Taekwon-Do.
ierny ps zskal v roku 1971 a jeho nadenie ho viedlo k spenej vube Taekwon-Do, o sa dalo pozna poda mnostva zujemcov o jeho kurzy.
V roku 1973 spolu s almi sa zastnil slvnostnej veere s generlom, odkia m fotografiu s venovanm "vnemu tudentovi Taekwon-Do s prianm vetkho najlepieho".
Potom nasledovali roky rozdelenia Taekwon-Do a generl bol nten sa pripoji k WTF, o viedlo Trajtenberga k bolestivmu rozhodnutiu, ktor ho oddelilo od jeho majstra. A tak si v roku 1978 zaal dopisova s almi dritemi iernych psov v Argentne a s generlom, o vyvrcholilo prchodom majstra Jon Chang Kim-a, ako delegta na podporu Taekwon-Do v Argentne.
V roku 1977 sa Trajtenberg nadobro vzdal tdia elektrotechniky na univerzite s cieom naplno sa venova vube Taekwon-Do.V roku 1980 potom spolu s priateom, s ktorm sa poznal od ias "bielych psov" otovoril Centro Argentino de Taekwon-Do.
V roku 1981 aktvne spolupracoval na prprave majstrovstiev sveta v Argentne na ele s majstrom sveta Javierom Dacakom a dostal sa bliie ku generlovi Choi Hong Hi, ke za nm cestoval a trnoval pod jeho vedenm.Generl ho vekoryso ubytoval v dome svojej dcry Sunny. Bola to namhav cesta, ale generl mal stle vyhraden miesto pre tch, ktor mali naozaj zujem o jeho vubu.
Poas rokov Trajtenberg navtvil majstra J.C.Kim a tie Si Ki Choi, Park Jong Soo a inch vekch majstrov.
Jeho najlep iaci s v asnosti u dritemi 7. a 8. danov, niekok z nich dokonca na medzinrodnch postoch. Argentnske Taekwon-Do sa teda vyvja a podiea sa na svetovch turnajoch a globlnych aktivitch.

While attending ITFs first IIC in Vienna as Argentinean delegate he obtains support for his country, which in 1986 permits the foundation of the Taekwon-Do Federation for the Argentine Republic thus gaining autonomy from Korean predominance-, and in this institution he has acted as Secretary General till today.

In 1987 he has a difficult time upon General Chois visit to this country as there is a military dictatorship and the Korean embassy accuses ITF of being communist sympathizers, which forces Trajtenberg to shelter General Choi in his own home for protection, while transferring his family elsewhere.

He travels abroad to introduce Taekwon-Do in Bolivia, Brazil and Uruguay; Brazil being the country where he is faced with the biggest obstacles to expand Taekwon-Do. A lasting friendship is born between Trajtenberg and Tran Trieu Quan while sharing countless experiences impossible to summarize herein. Also with Wim Bos and with Clint Norman, all of them brethren united by their common passion.

In 1993 he concludes an intense task in collaboration, namely the translation of the condensed Encyclopedia into Spanish, following the guidelines and corrections from Taekwon-Dos Founder.

In 1994 he is bestowed in Malaysia with one of the most important awards that the General conferred to only 9 of his Western disciples, the Prize for Loyalty, which he regards proudly as one of his top achievements.

Together with Tran Trieu Quan he actively participates as ITF delegate, therefore occupying a position of great responsibility upon the Generals death.

The rest is recent history and it may be claimed that he is now a happy man as President of ITF, always surrounded by good friends, Great Masters and Instructors and above all proud of his disciples, many of whom have become Masters. His closest circle is made up by Sonia and Vivian, his two sisters, and a wonderful wife: Liliana Ferreiro, with whom he has shared his life for 35 years and who has given him three sons: Alejandro, Luciano and Kevin. As he himself likes to point out, there is nothing else he can ask from life.
Tréneri
trener
 Ing. Stanislav Kica
  dan02
 


Nové vo fóre...

Vo fóre sa nenachádza žiaden príspevok mladší, ako tri mesiace, alebo v tomto roku ešte neboli pridané žiadne príspevky.

Náhodný obrázok z fotogalérií
Pskovanie - rozcvika
komentované: 0 x

Pskovanie - rozcvika
13.02.2011
Naposledy pridané súbory
01.03.2019 o 06:50 bol pridaný súbor:
PropoziciePresovOpen201
9.doc

01.03.2019 o 06:48 bol pridaný súbor:
Kalendar 2019 SZTKD
ITF.pdf

30.01.2017 o 09:35 bol pridaný súbor:
10-kup.pdf
Naposledy pridané techniky
...:: Športový klub Power Taekwon-do ITF Košice ::...